Zeehondencentrum twee weken dicht voor bezoekers

PIETERBUREN – “Het zal jullie niet zijn ontgaan: de coronamaatregelen zijn aangescherpt en per vandaag sluiten wij in ieder geval twee weken onze deuren weer voor bezoekers. Hiermee volgen wij de maatregelen van de overheid die tijdens de persconferentie van 3 november 2020 zijn aangekondigd. Uiteraard gaat de zorg voor de zeehonden onverminderd door!”, zo laat een woordvoerder van Zeehondencentrum Pieterburen weten.

Op dit moment is de sluiting tot in ieder geval 19 november 2020, maar het is nog niet zeker of het opvangcentrum daarna weer kan openen voor bezoekers. Tickets reserveren kan dan ook nog niet. Net als voor vele anderen – van personen tot organisaties – is dit voor het zeehondencentrum een nieuwe harde klap. En het is natuurlijk niet de eerste dit jaar. Alle steun is juist nu van harte welkom.

Steun de zeehond en koop een zeehondenkalender

Het Zeehondencentrum ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van giften, donaties, maar ook entreegelden. Dit laatste zullen we de aankomende tijd weer moeten missen. Wil jij ons daarom (extra) steunen? Bestel dan onze kalender voor 2021. Deze enige echte zeehondenkalender bevat foto’s van zeehonden die wij het afgelopen jaar hebben opgevangen. En deze editie is extra speciaal, want elke pagina bevat een QR-code die je kunt scannen voor meer informatie over de zeehond op de foto. Aangescherpte maatregelen of niet, wij zullen altijd alles op alles blijven zetten om de zorg van de zeehonden te waarborgen. Jullie steun kunnen we dus juist nu extra goed gebruiken.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !