De kastjes van Sinterklaas

WINSUM – Vanaf vandaag (20 november) staat er in Winsum, rondom de Obergumer Kerk (ROK), een aantal kastjes van Sinterklaas. Hier kan iedereen, jong en oud, een cadeautje neerleggen en een ander pakje meenemen. 

Dus; pak thuis iets in cadeaupapier, iets wat mooi of wat nog goed is om te gebruiken of erg lekker is. Je mag er een sticker bijdoen voor welke leeftijdscategorie het is. Eventueel kan je een gedicht erbij doen. En breng het naar één van de kastjes en haal zelf je cadeau van Sint eruit. Het kastje van Sint is dus ook voor volwassenen.

Dit initiatief komt van buitengewoonzijn.nu en wordt uitgevoerd door ROK. ROK-Noabers zijn op dit moment druk bezig de kastjes te beschilderen en de eerste  cadeaus te verzamelen. De kastjes staan in de Westerstraat, Hoofdstraat O. Lijnbaan en Wierdaweg-Onderdendamsterweg. Dus kom vanaf vrijdag a.s. langs een kastje in Winsum en laat je verrassen!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !