Cliënten Cosis verkopen kerstbomen op Hertenkamp de Borgstee

WINSUM – In samenwerking met Kwekerij Oosterhuis in Uithuizen, waar ook cliënten van Cosis werkzaam zijn, worden met ingang van maandag 7 december a.s. wederom kerstbomen verkocht op Hertenkamp de Borgstee. De opbrengst komt geheel ten goede aan de dieren op de Borgstee en dit keer wordt het knuffelonderkomen van de konijnen en cavia’s uitgebreid.

Van maandag t/m vrijdag van 09.00-15.30 uur en op zaterdag 12 december van 10.00-15.00 uur kunt u, uiteraard binnen de regelgeving rondom Corona, op de Borgstee een kwalitatief goede Omorica (spar) of Fraseri (zilverspar) aanschaffen in allerlei maten met kluit in een pot.

Bezorgen en weer ophalen is ook mogelijk !

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.