Kledingbank Maxima in zwaar weer; hulp gevraagd

WINSUM – Kledingbank Maxima heeft het moeilijk. De ‘kledingwinkel voor minima’ is door de corona tijdelijk gesloten geweest en heeft een tekort aan kleding. Steun is daarom van harte welkom.

“Ondanks de coronacrisis zijn we nu beperkt open gegaan. We werken volgens de RIVM richtlijnen en winkelen is alleen na telefonische afspraak mogelijk. We zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur bereikbaar op 06-13884839, voor het maken van een afspraak”, aldus Annetta Vink van Kledingbank Maxima.

Door het werken op afspraak kunnen er minder klanten worden geholpen dan de kledingbank zou willen. Annetta Vink: “Maar we doen onze uiterste best om mensen tot 120% van de bijstandsnorm, maximaal te helpen.”

De kledingmarkt is volledig ingestort en de kledingbank krijgt geen geld meer voor afgekeurde kleding. Dat vertaalt zich in een begrotingstekort. Als u wilt helpen mag u een (klein) bedrag doneren op rekeningnummer NL39 RABO 0315 0418 70 t.n.v. Maxima Het Hogeland.

Annetta Vink: “Uit bovenstaande wordt duidelijk dat we u vragen om echt goede kleding te doneren. Geen restanten of kleding inbrengen die niet uitgegeven kan worden. U kunt wel, net als anders, schone en als nieuwe en nieuwe kleding doneren. Met name nieuw kinderondergoed is hard nodig. Dit is van harte welkom.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !