Kerstvoorstellingen in etalage “Oude Hijlkema” 3/4

WINSUM – Tijdens de adventsperiode is een van de etalages van de oude winkel van de familie Hijlkema ingericht met een voorstelling uit het kerstverhaal. Deze week wordt er een bijzondere ster gespot!

Wijzen uit het Oosten zien een bijzondere ster aan de sterrenhemel. Volgens de boeken die ze raadplegen, is de ster het teken van een bijzonder kind dat wordt geboren. De wijzen gaan op reis, ze willen dat kind met eigen ogen zien en cadeaus brengen. Ze hebben wierook, goud en mirre ingepakt. Ze hebben geen Google-maps of Tom-Tom nodig, ze volgen gewoon de ster. De wijzen, op weg met hun cadeaus, zijn gespot in de Geert Reindersstraat in Winsum.

De Adventsverbeeldingen in de etalages van de oude winkel van de familie Hijlkema zijn een coproductie van de kerken, GKV De Poort en de PGWH’.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !