Winterwedstrijd Verhildersum

LEENS – Landgoed Verhildersum organiseert een knutselwedstrijd voor kinderen tot 13 jaar. De prijs is een cheque voor het arrangement De Schat van Van Starkenborgh. Samen met je vriendjes/vriendinnetjes mag je na 1 april op ontdekkingstocht in de omgeving van Landgoed Verhildersum. Na afloop is er thee met iets lekkers.

Doe mee met de winterwedstijd. Maak een kasteel van papier, lego, sneeuw, taart, klei, wol, dozen, zand of… alles mag! Zet je fantasie maar aan het werk! Maak een paar leuke foto’s van je creatie en mail ze voor 6 januari 2021 naar info@verhildersum.nl.

Borg is een ander woord is voor kasteel. Verhildersum is dus een kasteel! In de hal van Verhildersum staat een kasteeltje van karton. Het is een miniatuur van Verhildersum in de 17de eeuw. Iemand heeft dit lang geleden geknutseld. De organisatie is benieuwd naar jouw kasteel!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !