Sfeervolle kerststreekmarkt Verhildersum

LEENS – Op zaterdag 19 december staat de Streekmarkt weer op Landgoed Verhildersum. De markt vindt plaats op het voorterrein van de borg. De markt is elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

Op Streekmarkt Verhildersum kunt u terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden. De standhouders vertellen graag de verhalen over hun producten. Ambachtelijk biologisch brood, worst en boerenkaas, eieren van scharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer. Leuk om te kijken, ruiken en proeven. Deze zaterdag zijn de kraampjes sfeervol gedecoreerd om alvast in de kerststemming te komen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.