Ralph de Jong vol gas bij Andledon

DEN ANDEL – Zondagmiddag was Ralph de Jong te gast bij Andledon. De in Roosendaal geboren bluesgitarist – ook zeer bedreven met de mondorgel – zorgde ervoor dat het publiek van het coronaproof-concert zeer tevreden huiswaarts keerde. De Jong had, zoals altijd, weer alles gegeven. En dat 2,5 uur lang.   

“Een fenomeen in de Blues-wereld. Iedere song pakt het zittend publiek. Fenomenaal gitaarspel. De stembanden gespoeld met een speciaal bier van 8,8 %. Klompen met een betere sound dan een drumstel met dubbele bass drum. Een draaiorgel van gitaren. 2,5 uur de beste Blues die je maar kunt wensen’, aldus Peter Buurma van LAAIV, het muziekprogramma dat iedere donderdag (19-21 uur) te beluisteren is bij Omroep Het Hogeland.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !