Worlddancers nemen sleutel oefenruimte in ontvangst

WINSUM – De Worlddancers hebben zondagochtend (13 december 2020) de sleutel gekregen van de nieuwe oefenruimte, die is gevestigd in de sporthal van Terra Winsum.

Ouders en enkele leden van de adviescommissie Stichting Worlddancers waren – volgens de regels van de RIVM – getuige van enkele optredens van de danseressen met Burdy. Hierbij werd Bente Hogeveen – stagiaire bij de stichting – nog toegezongen n.a.v. haar verjaardag die ze onlangs vierde. Met het ‘Feestbeest oet Grunnen’ stonden de meiden ook al eens op  de bühne van het Mega Piratenfestival in Onstwedde.

Ook ‘hoffotograaf’ Erik Brand was weer van de partij om foto’s van Chantal, Lindsey, Danique, Michelle, Yara en Abigail te maken en werd de nieuwe promo-flyer van de danseressen gepresenteerd door manager Arie Molenhuis.

Je kunt de Worlddancers volgen via Facebook en Instagram./AT

Lees ook: Primeur Dansworkshop Worlddancers voor Terra Praktijkonderwijs

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.