Bericht van Alzheimer Café Winsum e.o.

WINSUM – Vanwege het coronavirus zijn er alleen in januari en februari van dit jaar een Alzheimer Café avonden in verzorgingshuis Winkheem geweest. 

Gezien de huidige coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen ziet het er nog niet naar uit dat deze avonden begin 2021 alweer kunnen plaatsvinden. Maar gelukkig is er licht aan het eind van de tunnel en kan er hopelijk binnenkort worden gestart met het toedienen van het vaccin. De organisatie hoopt ergens in 2021 mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere belangstellenden weer op de bijeenkomsten te mogen ontvangen.

“Met dit bericht willen we onze vaste gasten ook laten weten dat we hen niet vergeten. We zien uit naar weer andere tijden en hopen elkaar dan weer te ontmoeten. We willen iedereen in deze bijzondere omstandigheden toch plezierige feestdagen wensen en een goede gezondheid” laat Korrie Stevens namens Alzheimer Café Winsum e.o. weten.

Zijn er tot die tijd vragen of is er anderszins hulp nodig? U kunt ons dat laten weten via een email naar alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl, dan kunnen we samen kijken waar we hulp kunnen bieden!

U mag ook telefonisch contact opnemen met Korrie Stevens, tel. 0595-442728.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !