Tintengroep ook in 2022 verantwoordelijk voor welzijnswerk

HET HOGELAND – Het college heeft besloten drie contracten met de Tintengroep met een jaar te verlengen. De organisatie verzorgt ook in 2022 het maatschappelijk werk, het jeugdwerk en de cliëntondersteuning in Het Hogeland.

Het college is tevreden over de manier waarop Tintengroep het werk uitvoert. Uit klanttevredenheidsonderzoeken blijkt dat de organisatie ook bij de inwoners goed scoort. De waarderingscijfers liggen rond de acht.

Tintengroep werd in 2017 na een aanbestedingsprocedure verantwoordelijk voor het welzijnswerk in Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond. Daarvoor werd een uitvoerende organisatie ingesteld: Mensenwerk Hogeland.

De contracten met de Tintengroep kunnen na 1 januari 2023 nog met één jaar worden verlengd.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !