Revanche voor Bé Schollema?

MIDDELSTUM – Bé Schollema van de voormalige gemeente Loppersum kan toch nog iets winnen. De aimabele voormalig wethouder dingt namelijk mee naar de titel ‘Beste Bestuurder Kleine Gemeente 2020.’ Schollema kan zijn bestuurlijke kwaliteiten niet meer kwijt in de nieuwe gemeente Eemsdelta waar de PvdA geen deel mocht uitmaken van het college.

De verkiezing van Beste Bestuurder wordt jaarlijks georganiseerd door Binnenlands Bestuur, het vakblad voor bestuurlijk Nederland. Na de eerste stemronde, waaraan ruim 1500 lokale en regionale bestuurders en politici deelnamen, is Bé Schollema als een van de drie genomineerden uit de bus gekomen.

Vanaf vandaag kan er in de tweede worden gestemd op de genomineerden.

De stemming sluit op zondag 31 januari waarna op 4 februari de uitslag bekend gemaakt wordt.

Stemmen op Bé Schollema, klik hier

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !