De winnaars van Winterwedstrijd Verhildersum

LEENS – Landgoed Verhildersum organiseerde in de kerstvakantie een knutselwedstrijd voor kinderen. De prijs is gewonnen door Mia, Anno, Vera en Otto Zwerver uit Loppersum. Zij namen een waardebon in ontvangst voor een ontdekkingstocht in de omgeving van Landgoed Verhildersum: De Schat van Van Starkenborgh.

Mia, Anno, Vera en Otto hebben eerst een plan gemaakt voordat ze begonnen met bouwen. Ze hebben veel samengewerkt aan hun creatie van lego. Daarbij hadden ze ook wel eens ruzie, maar ze werden het altijd wel weer eens. Het is een fantasievol kasteel geworden dat voorzien is van alle moderne gemakken. Hier en daar staat een ridder op de uitkijk. En er is zelfs een dino-lab in het kasteel.
De kinderen namen de prijs juichend in ontvangst. Ze hebben enorm veel zin in de speurtocht De Schat van Van Starkenborgh die ze gewonnen hebben.

Op de foto Mia, Anno en Vera Zwerver. Hun broer Otto was niet thuis toen de foto gemaakt werd.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !