Online Studiekeuzeweek Terra MBO

WINSUM – Terra MBO organiseert in de week van 25 tot en met 30 januari een online Studiekeuzeweek. Tijdens deze week opent de school de digitale deuren voor scholieren die een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding. Zo kunnen zij vanuit hun eigen huis makkelijk en veilig kennismaken met Terra MBO en dé opleiding kiezen die bij hem of haar past.

Tijdens de Studiekeuzeweek biedt Terra online verschillende voorlichtingen aan. Zo is er een algemene voorlichting over het opleidingsaanbod, maar zijn er ook specifieke voorlichtingen over de inhoud van de opleidingen. Stel je vragen in de chat of tijdens een persoonlijk gesprek met vakdocenten, decanen of zorgmedewerkers. Toch een kijkje nemen in onze scholen? Met de virtuele tour kunnen potentiele studenten coronaproof sfeer proeven.

Terra MBO heeft vestigingen in Groningen, Winschoten, Assen, Emmen en Meppel en biedt ‘groene’ mbo-opleidingen aan. Er is keuze uit verschillende richtingen op diverse niveaus. Elke richting biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor werk of vervolgopleiding. Terra biedt opleidingen aan in de volgende richtingen: Hovenier; Bloem, Groen & Styling; Dierverzorging; Paraveterinair (dierenartsassistent); Veehouderij; Teelt; Loonwerk; Food, Life & Innovation; Natuur, Tuin & Landsschap; Hippische opleidingen en Entreeopleidingen. Tijdens de online Studiekeuzeweek krijgen scholieren een goede indruk van de verschillende opleidingen.

Info en aanmelden voor de Studiekeuzeweek kan via www.mboterra.nl/voorlichting

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !