Een jaar lang elke maand een vinylsingle van Burdy

ULRUM – Burdy presenteert de komende 12 maanden iedere maand een vinylsingle. Hij doet dit in samenwerking met Mooifeessie.nl. Een single met een Nederlandstalige A kant en op de B kant een Groningse piraten-kneiter.

In januari is de single “Mit mien ogen dicht” en “Ramona Ramona”uitgebracht op zwart vinyl. Dit omdat de single nog nooit eerder is uitgebracht als single maar alleen is verschenen op een CD album.

De eerste single van de serie wordt het nummer “Is dat wat je wil” als A kant en”Schraai toch nait Anna Maria”als B kant. Deze vinyl single wordt op 1 februari officieel uitgebracht. De tweede single van de serie wordt “Mijn vriend vaarwel” als A kant en op de B kant “Sayonara”! Deze vinyl single komt officieel op 1 maart uit.

In maart verschijnt er ook een compleet nieuwe plaat van Burdy getiteld “Kop der veur” wie broezen deur ! Dit om iedereen een hart onder de riem te steken die het momenteel moeilijk heeft om wat voor reden dan ook. De nieuwe single wordt dan ook op vinyl uitgebracht in de maand april met op de A kant “De hypnotiseur” en op de B kant “Kop der veur” !

Zo verschijnt er dus iedere maand een nieuwe vinyl single tot februari 2022. Dan hoopt Burdy zijn 30 jarig artiesten-jubileum te vieren met een mooi feessie!

Houdt hiervoor de website burdy.eu in de gaten. Je kunt alle single’s bestellen www.burdy.eu/shop of bij mooifeessie.nl.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !