Gert van Duinen verruilt SV Bedum voor Go Ahead Kampen

BEDUM – Gert van Duinen, die per 1 januari de ontslagen Remy van der Wal als trainer van SV Bedum opvolgde, verlaat de club na dit seizoen. De in Assen woonachtige oefenmeester staat per ingang van het komend seizoen aan het roer bij zaterdageersteklasser Go-Ahead Kampen.

Van Duinen trainde in het verleden o.a. drie seizoenen HZVV uit Hoogeveen. Hiermee werd hij kampioen in de eerste klasse, waarna twee seizoenen in de hoofdklasse volgden. Ook was hij trainer van de jeugd van FC Groningen en Achilles 1894 in zijn woonplaats.

Het afgelopen seizoen zat hij in een sabbatical, maar na een paar maanden klopte SV Bedum aan de deur. Van Duinen ging overstag en werd hoofdtrainer van de Bedumer tweedeklasser. De hand van Van Duinen is echter nog niet zichtbaar geweest, nu er niet gevoetbald wordt.

Op de site van Go-Ahead Kampen laat de 32-jarige Van Duinen weten blij te zijn met Go-Ahead: ”Deze gerenommeerde zaterdagclub uit Kampen heeft een uitdagend technisch plan. Hogerop met eigen jeugd en een nieuw technisch beleidsplan voor het beloftenelftal en de 1e selectie. Daarbij heeft Go-Ahead Kampen een grote supportersschare, veel vrijwilligers, een mooie supportersclub, een dynamische businessclub en een stabiel bestuur.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !