Aanmelden klussen NLDoet 2021 van start

HET HOGELAND – Het Oranje Fonds organiseert dit jaar op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLDoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Door de corona maatregelen is deze van maart 2021 uitgesteld naar mei 2021. NLDoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee?

Ook op anderhalve meter afstand zijn er genoeg leuke en veilige activiteiten die je kunt doen tijdens NLDoet. Want veiligheid en gezondheid boven alles.

Daarom roepen we deelnemers dringend op om alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM strikt in acht te nemen bij het meedoen aan NLDoet. Dit geldt voor zowel klusorganisaties als voor vrijwilligers.

U kunt denken aan de volgende activiteiten:

Klussen in de buitenlucht

Online activiteiten

Openlucht Bingo of concert

De buitenboel schoon en fris maken.

U kunt uw klus nu aanmelden via NLDoet. Voor uw klus kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranjefonds. Dit kan tot  23 april.

Het Centrum vrijwilligerswerk staat natuurlijk ook voor u klaar om u te helpen met aanvragen en het vinden van vrijwilligers.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !