VriendenLoterij steunt VV Eenrum met 5.000 euro

EENRUM – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor VV Eenrum. De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. VV Eenrum gaat het geld gebruiken om het kunstgrasveld voor de jeugd te renoveren.

Eric Schoenmakers van VV Eenrum: “We willen ons kunstgrasveld voor de jeugd renoveren. Door de coronacrisis is dit financieel niet meer haalbaar. Deze bijdrage helpt ons enorm!”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Structurele financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !