Electro World Pol geeft met liefde TV weg

WINSUM – Het is altijd leuk om iets weg te mogen geven, maar in coronatijd kan het net dat extra lichtpuntje zijn die iemand nodig heeft.

Van 2 november t/m 31 december 2020 organiseerde Electro World i.s.m. Philips de “mooie wens weken” actie. Klanten konden een wens insturen voor iemand anders en konden daarmee één van de 150 tv’s t.w.v. € 599,= winnen.

“Als lokale Electro World-dealer stonden wij voor de moeilijke taak om de winnaar voor onze vestiging uit te zoeken. Natuurlijk wilden we het liefst alle wensen belonen met een nieuwe tv, maar we hadden helaas maar één om weg te geven. Na het lezen van alle mooie wensen, waarbij we af en toe een traantje wegpinkten, hebben we een wens getrokken uit de hoge hoed”, aldus Egbert Pol van Electro World Pol in Winsum. De winnende wens kwam van Jan Datema uit Aduard voor zijn schoondochter Paulina Datema-de Jonge uit Groningen.

Op de foto overhandigt Egbert Pol de televisie aan de heer Datema en z’n schoondochter.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !