Klanten PLUS Tuitman Middelstum gul met zegeltjes voor voedselbank

MIDDELSTUM/WINSUM – Klanten van de Middelstumer supermarkt PLUS Tuitman hebben ervoor gezorgd dat Voedselbank het Hogeland boodschappen t.w.v. € 5000,- heeft mogen ontvangen. Zij ‘doneerden’ hun zegeltjes van een spaaractie aan de liefdadigheidsinstelling.   

Wieb Roffel van de voedselbank: “Klanten van de supermarkt kregen in de maanden november, december en januari bij iedere € 10,00 aan boodschappen een spaarzegel. Een ingeleverde volle spaarkaart leverde vervolgens een doos met daarin € 50,00 aan boodschappen op. Omdat niet iedere klant al die zegeltjes wilde plakken, konden de spaarzegels ook aan Voedselbank het Hogeland worden gedoneerd. Leden van de PKN-kerk in Middelstum zorgden ervoor dat al die losse spaarzegels op de spaarkaarten werden geplakt. In totaal zijn er bij PLUS Tuitman op deze wijze maar liefst 100 voedseldozen bijeen gespaard.”

Enkele dagen geleden werden de eerste dozen door Voedselbank het Hogeland in Middelstum opgehaald. Op de foto Johan van Veen (l) van de voedselbvank en Sven Beefting van PLUS Tuitman.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.