Wiebrand Top nieuwe hoofdtrainer vv Winsum Vrouwen 1

WINSUM – Vanaf het komend seizoen wordt Wiebrand Top uit Siddeburen de nieuwe hoofdtrainer van vv Winsum Vrouwen 1. De 42-jarige oefenmeester, die eigenaar is van Topvitae in Siddeburen, heeft onder andere als missie om mensen mentaal en fysiek in beweging te brengen. In het noordelijk voetbalwereldje is Wiebrand geen onbekende.

Als speler is hij onder andere actief geweest bij de jeugd én beloften van BV Veendam en SC Heerenveen. Daarnaast heeft hij een aantal jaren gespeeld in het 1e elftal van vv Appingedam (Hoofdklasse), vv Siddeburen en NEC Delfzijl op 3e klasse niveau. Vanaf 2001 is hij grotendeels actief geweest als hoofdtrainer en jeugdtrainer bij vv Siddeburen, waar hij de laatste jaren tevens actief is als jeugdcoördinator en lid is van de Technische Commissie.

Naast het verzorgen van de trainingen en begeleiden van Vrouwen 1 tijdens de wedstrijddagen zal hij tevens 1x per week de Vrouwen 2 gaan trainen.

Wiebrand: “Ik vind het heerlijk om met een prestatieve groep op het veld te staan. Samen een doel nastreven, tactiek bepalen en bezig zijn met de ontwikkeling van zowel het individu als het groepsproces, is waar ik mijn voldoening uit haal. De Vrouwen van vv Winsum is een mix van prestatiedrang, leeftijdsverschil, talent en ervaring en dat maakt het voor mij een mooie uitdaging waarbij ik me zelf ook verder kan en mag ontwikkelen.”

vv Winsum is zeer blij om Wiebrand als hoofdtrainer van de vrouwen te mogen verwelkomen en wenst hem daarbij veel succes en plezier.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !