Wie herkent deze fietsendieven?

WINSUM – Op de parkeerplaats bij Albert Heijn in Winsum, maar ook van andere plaatsen in het dorp zijn fietsendieven actief.

Op maandag 22 februari 2021 om 10:05 werd er een zwarte Gazelle fiets gestolen bij de Albert Heijn in Winsum. De fiets stond op slot en zal dus niet rollend  zijn meegenomen.

Op social media staat te lezen: “De fiets van mijn man is zojuist ook gestolen. Batavus elektrische fiets. De fiets stond op slot en de eigenaar had voordat hij boodschappen ging doen het stuurcomputertje eraf gehaald.

Op de camerabeelden zie je de dieven bezig..in een paar minuten , weg.”

Een andere reactie: “Ik zag laatst junkies met een skateboard waarvan ik dacht huh ?? Maar wat deden ze nou? Ze zetten het skateboard onder het achterwiel van een electro-fiets en liepen er zo al rollend mee weg.”

De twee mannen zijn ook gesignaleerd in de Hoofdstraat O.

Ze vielen op door hun gedrag, ze waren duidelijk goed rond aan het kijken.

Het lijkt alsof het duo systematisch aan het jatten is. Een op de uitkijk, zodra er een mooie fiets aankomt gelijk in actie. Wellicht staat er een busje in de buurt.

De camerabeelden zijn ter beschikking van de politie gesteld.

Waarschuwing

Het zou in deze kunnen gaan om rondtrekkende fietsendieven die nu Het Hogeland als werkgebied hebben uitgekozen. Herkent u de fietsendieven of ziet u ze op of bij parkeerplaatsen neem dan direct contact op met de politie. Ziet u de mannen bij een busje, noteer dan het kenteken.

Delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !