Burdy’s nieuwe videoclip vanaf maandag te zien en te beluisteren

ULRUM – Tal van bekende Groningers figureren in de videoclip van de nieuwe single ‘Kop d’r veur. Wie broez’n deur’ van de Ulrumer volkszanger Bert Schaap, beter bekend als Burdy. De single wordt 1 maart gelanceerd.

FC Groningen keeper Sergio Padt, oud-voetballers Henk de Haan en Martin Drent, Donar speler Thomas Koenis, Wim Drents typetje Evert Baptist, zanger (en streektaalconsulent) Olaf Vos, rapduo Wat Aans, Journalist Piet van Dijken, collega buschauffeur Jan Huizinga en o.v. journaliste Yvonne , prins carnaval Jan Hofman en zijn adjudant Henk Gerdez uit Kronkeldörp Kloosterburen. tv Noord corveeën Karel Oosterhuis, Sergej, Niiwino Geertsema, fans Melvin Rijpkema en Jan Wijenberg uit Sappermeer en de Worlddancers figureren mee in de clip van ‘Het Feestbeest Oet Grunnnen’.

Ook Martin Drent en Pieten van Dijken zijn te zien in de nieuwe clip van Burdy.

De single wordt gelanceerd op 1 maart omdat ‘Meertmoand’ traditioneel ‘dialectmoand’ is bij de regionale radiostations in Nederland. Er wordt dan extra aandacht besteed aan dialect muziek uit de streek.

De videoclip is v.a. 1 maart te zien via https://www.youtube.com/user/bertburdy/videos en de single is te beluisteren via de diverse streaming sites o.a. Spotify, Deezer, Juke, iTunes, Tik Tok e.d.

De single wordt uitgebracht op en digitaal geplugd door heel Nederland.

Voor informatie www.burdy.eu

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !