Kandidaten Tweedekamer bezoeken Het Hogeland

HET HOGELAND – Jonge kandidaten voor de Tweedekamer bezochten de afgelopen dagen Het Hogeland.

Zaterdagmiddag bracht Stieneke van der Graaf van de ChristenUnie een zelfgebakken taart en een mooie tekening van haar dochtertje bij de Sprank in Bedum. Stieneke van de Graaf: “Een kleinigheidje voor toppers van de zorg en waardevolle bewoners die het ook lastig hebben in coronatijd. Als er één plek is waar mensen liefde en zorg hebben voor elkaar, dan is het hier.”

Julian Bushoff van de Partij van de Arbeid was afgelopen vrijdag in Maarhuizen (Winsum) op de Enne-JansHeerd in gesprek met jongeren van het Succesfestival. Julian Bushoff: “Nu laten zien hoe goed Groningen eigenlijk is. Jongeren die meedoen kansen geven. Op succes!”

Stieneke van der Graaf is woensdagmiddag telefonisch te gast bij Omroep Het Hogeland in het programma Twee tot Vijf.

Julian Bushoff is te beluisteren in het politieke opinieprogramma Man, man,man, dat woensdagavond van 18.00 tot 19.00 wordt uitgezonden.

Luisteren?

Ziggo kanaal 44

KPN   kanaal 1479

Omroep Het Hogeland

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !