Eigenaren Restaurant De Oude Sluis Zoutkamp gaan Ons Schathoes Verhildersum beheren

LEENS – Famke en Sytze Greidanus, de eigenaren van Restaurant De Oude Sluis in Zoutkamp, gaan samenwerken met Landgoed Verhildersum om daar Restaurant Ons Schathoes een nieuwe impuls te geven. De overeenkomst voor de samenwerking is beklonken.

Het is een vreemd moment nu vanwege Corona geen enkel restaurant de deuren kan openen, maar wel een mooi moment om goed voorbereid te zijn zodra de deuren wel open mogen. Verhildersum geeft Famke en Sytze Greidanus alle ruimte om hun ervaring in te zetten, een nieuw team te vormen en Ons Schathoes meer smoel te geven. Vanaf nu zal het restaurant in het weekend ook in de winter open blijven en er kunnen altijd groepen terecht.

De klik tussen beide bedrijven was er meteen, doordat ze allebei het koken met pure en regionale producten als uitgangspunt hebben. In Ons Schathoes is er extra aandacht voor variatie in het aanbod en de prijs daarvan, zodat iedere bezoeker van het landgoed zich welkom voelt. Ons Schathoes blijft zo een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen, waar ook de ruimte is om voor grotere groepen een feestje te geven zodra dat weer mag. De ruimte daarvoor ontbeert De Oude Sluis, waardoor de mogelijkheden ruimer worden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !