Elf bouwkavels in Ter Laan 4 Bedum in verkoop

HET HOGELAND – Het college van B&W heeft besloten elf kavels voor vrijstaande woningen aan Poelsnip en Waterhoen in de Bedumer wijk Ter Laan 4 in de verkoop te doen. Daarvoor is een verkoopprocedure vastgesteld.

De kavels liggen in het deelplan ‘Waterwereld’, centraal in de wijk. De kavels liggen in de buurt van een waterplas en een parkachtig gebied.

Met de elf kavels speelt het college in op de flinke vraag naar bouwmogelijkheden in Bedum. Het westelijk deel van Ter Laan 4 is nagenoeg afgerond. Het oostelijke deel is volop in ontwikkeling. In dat deel werden vorig jaar acht kavels voor vrijstaande woningen verkocht. Daarvoor was grote belangstelling. De bouwgrond verkocht als spreekwoordelijke warme broodjes. Het college verwacht dat de verkoop van de nieuwe kavels ook vlot gaat verlopen.

Binnenkort kan op de kavels worden ingeschreven. Daarvan wordt onder meer melding gemaakt op de website van de gemeente.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !