Twee nieuwe programma’s bij Omroep Het Hogeland: Jazz en Blues

Vanaf deze week heeft Omroep Het Hogeland er twee nieuwe programma’s bij. Blue Note from the Blue Boat en Crossroads Blues Radio.

Blue Note From The Blue Boat is het jazz-programma van Bert Dobben en Johan Patje. Jazz in de breedste zin van het woord, ook met aandacht voor het lokale jazz-gebeuren. Maandag van 21.00 – 23.00 uur.

Johan Patje en Bert Dobben

Crossroads Blues Radio is een muziekprogramma met blues als rode draad. De ‘crossroads’ symboliseert de muziekstromingen ontstaan uit de blues, zoals boogiewoogie, blues-rock, southern rock, deltablues, gospel en rhythm and blues. Het vinyl-gehalte zal hoog zijn. Verder interviews, iedere week de de blues-agenda en de Top 10 van de best verkochte bluesplaten en aandacht voor bluesconcerten en bluesfestivals. Presentatie: Klaas Zuidema a.k.a. DJ Red Bottle. Dinsdag van 20.00 – 22.00 uur.

Klaas Zuidema

Voor volledige programmering klik hier

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !