Naar de bollen 2021

UITHUIZEN – Rotary Club Uithuizen ‘Het Hogeland’, organiseert ook dit jaar prachtige tochten langs de bollenvelden van het Hogeland. De Rotary Club wil u graag – met inachtneming van de Corona-regels – laten genieten van de prachtige kleuren van de bollen en het Groninger Landschap. Zoals u de laatste jaren van de Rotary Club gewend bent kunt u kiezen uit wandel-, motor- en of autotochten. Nieuw dit jaar is een tweetal fietstochten.

Dit jaar geen groots evenement op 1 dag met een gezellige start-locatie en entertainment onderweg. Wel de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de tocht van uw keuze langs de bollen te maken. Op een dag en een tijdstip die u past, om groepsvorming te voorkomen.

Tochten beschikbaar via de website

De verschillende routes langs de bollenvelden zijn opengesteld tussen 6 april en 6 mei en zijn via de website www.naardebollen.nl te downloaden vanaf 6 april. De ervaring leert dat van begin tot eind april de bollen in bloei staan, maar de actuele informatie over de bloei van de bollen staat ook op de website.

Op de routes staan ook de verschillende locaties aangegeven waar mogelijkheid is voor het parkeren van auto’s en overal op de route kan men ‘inhaken’.

Afstanden

Voor de wandelaars zijn er tochten van 10, 20 en 30 kilometer uitgezet. De motor- en/of autotocht gaat over 65 kilometer. Nieuw dit jaar zijn de ‘fietstochten langs de bollen’ en de afstand van deze routes 35 en 65 kilometer.

Rotary Het Hogeland

Rotary is een serviceorganisatie. Dat wil zeggen dat de leden op verschillende manieren hun medemens, zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging, ondersteunen. Rotary is een wereldwijde Fellowship met één visie: Service above Self. Voor het downloaden van de routes wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd waarmee de Rotary haar goede doelen kan steunen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !