Cultuurcoaches gezocht!

HET HOGELAND – Stichting Kunst- en Cultuurcentrum Hogeland zoekt twee enthousiaste part-time cultuurcoaches: één voor het onderwijs, en één voor de amateurkunst. De cultuurcoaches gaan bijdragen aan de gezamenlijke ambitie van het Cultuurcentrum en de gemeente Het Hogeland: om het voor àlle 48.000 Hogelandsters, jong en oud, mogelijk te maken om hun leven lang te blijven leren, plezier te beleven aan kunst en cultuur, en hun creatieve talenten te ontdekken en ontwikkelen. Zowel op school als in de vrije tijd.

Cultuurcentrum Hogeland is begin dit jaar ontstaan uit een fusie tussen Muziekschool Hunsingo, Muziekschool Noordakkoord en Theaterschool Wonderboom. Het Cultuurcentrum is de door de gemeente aangewezen organisatie voor cultuureducatie en cultuurparticipatie. De ca. 35 docenten van het cultuurcentrum verzorgen muziek- en theaterlessen in de vrije tijd en op scholen. In samenwerking met andere partijen in Noord-Groningen wordt dat aanbod in de toekomst uitgebreid. De organisatie is volop in ontwikkeling.

Solliciteren

Kandidaten kunnen uiterlijk woensdag 21 april 2021 reageren op de vacatures. Deze zijn te vinden op www.cultuurcentrumhogeland.nl/vacatures.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !