Plegt-Vos bouwt voor Wierden en Borgen woningen in Zoutkamp en in Baflo

BEDUM – Donderdag 15 april ondertekenden Jordan Lingsma (commercieel-directeur van Plegt-Vos) en Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder van Wierden en Borgen) het contract voor de bouw van 8 woningen in Baflo en 8 in Zoutkamp. In beide plaatsen worden 4 levensloopwoningen en 4 seniorenwoningen gebouwd. Rond juli starten de werkzaamheden en de verwachting is dat de woningen begin 2022 opgeleverd worden.

Op beide locaties stonden 12 woningen die al in 2018 gesloopt zijn. Wierden en Borgen bouwt minder woningen terug, waardoor er meer groene openbare ruimte ontstaat. Dat draagt bij aan de leefbaarheid. De gemeente onderzoekt wat er met de resterende grond gedaan kan worden. Tot die tijd wordt het ingericht als openbaar groen.

Interesse?

Binnenkort worden de woningen op Woningnet Boven Groningen aangeboden en kunnen geïnteresseerden zich melden.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !