Gemeente start met inwonersonderzoek over service

HET HOGELAND – De gemeente houdt tot en met 24 mei 2021 een onderzoek onder inwoners van Het Hogeland over de service en informatievoorziening van de gemeente.

Het onderzoek sluit aan op een verkennend onderzoek in 2020. Met het onderzoek wil de gemeente meer inzicht krijgen in de behoeften en wensen van Hogelandsters over de service en informatievoorziening van de gemeente. Burgemeester Henk Jan Bolding: “We willen graag dichtbij onze inwoners staan en weten wat ze nodig hebben. Het onderzoek gaan we jaarlijks doen om de kwaliteit van onze service en informatievoorziening goed te blijven meten. Zo kunnen we gericht werken aan verbeteringen, aansluitend op de behoeften van inwoners”.

Meedoen

 

1500 Inwoners in het Hogeland ontvangen deze week een brief met de oproep om mee te doen aan het onderzoek. Daarnaast kan elke inwoner vanaf 16 jaar meedoen via de online vragenlijst op de website: hethogeland.nl/onderzoek2021. Ook worden er telefonische interviews gehouden. Inwoners die hulp nodig hebben bij het invullen van de vragenlijst, kunnen bellen met het Klantcontactcentrum: via: 088-345 8888.

Bureau onderzoekdoen.nl voert het onderzoek uit. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Onder de deelnemers worden 5 bonnen ter waarde van € 25,-verloot.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !