Rolstoeltennis Zomer Challenge in Niekerk

NIEKERK – Vanaf 7 juni a.s. wil tennisvereniging TV De Mepsche op sportpark Eekeburen in Niekerk (gemeente Westerkwartier) mensen met een beperking uit Noord-Nederland op een laagdrempelige manier kennis laten maken met rolstoeltennis via De Rolstoeltennis Zomer Challenge. Niet alleen voor mensen die permanent gebruik maken van een rolstoel, maar ook voor mensen die vanwege bijvoorbeeld reuma, versleten knieën of spierziektes niet of amper staand kunnen sporten. Invalidefaciliteiten zijn aanwezig.

Van juni tot en met september kunnen mensen voor een laag introductietarief wekelijks op maandag 1,5 uur rolstoeltennislessen volgen. De Mepsche faciliteert in alle benodigdheden zoals tennisrolstoelen, rackets en ballen. Ook worden er clinics, een rolstoelgezelligheidstennistoernooi en diverse wedstrijden (met zowel ‘staande spelers’ als ‘rollers’) georganiseerd. Kijk voor meer informatie en het introductieaanbod op de website, klik hier.

Wil je ook meedoen, meld je dan voor 1 juni aan bij het bestuur via info@demepsche.nl. We houden rekening met je mogelijkheden voor de maandagmiddag en -avond.

Fotobijschrift: Werkgroep rolstoeltennisleden Gelf Kuperus en Grietien Fortuin op de verharde tennisbaan van TV De Mepsche in Niekerk.  

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !