15 mei Streekmarkt Verhildersum

LEENS – Op zaterdag 15 mei staat de Streekmarkt weer op Landgoed Verhildersum. De markt vindt plaats op het voorterrein van de borg. De markt is elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

Op Streekmarkt Verhildersum kunt u weer terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden. De standhouders vertellen graag de verhalen over hun producten. Ambachtelijk biologisch brood, worst en boerenkaas, eieren van scharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer. Leuk om te kijken, ruiken en proeven. Op streekmarkt kunt u ook terecht voor mooie handgemaakte cadeautjes (voor uzelf). Op het terras van Ons Schathoes wordt vanaf 12.00 allerlei heerlijks geserveerd.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !