Anja Poelma brengt nieuw lied over de lente    

WINSUM – Anja Poelma uit Winsum heeft een nieuw lied genaamd ‘Het is Lente’ uitgebracht. De productie is gedaan door Lucia Hebers. In het lied zingt Anja Poelma over de huidige tijd waarin aan de ene kant de zonnige lente terugkeert, maar aan de andere kant de zwaarte van de corona-pandemie op ons drukt. Toch gaat het leven gewoon door en dat wordt in de tekst bezongen door de hommel die rustig langs de bloemen vliegt.

Anja Poelma heeft de tekst en de muziek geschreven, zij zingt en speelt de slaggitaar. De basgitaar, drums en toetsen zijn gespeeld door Lucia Hebers. Gitariste Wil Schmal heeft het lied voorzien van een akoestische solo. De audiorecording, mix en productie zijn gedaan door Lucia Hebers.

Het is Lente is de tweede single van Anja Poelma dit jaar. Eerder verscheen het Groningstalige lied Babbelbek. Naast het zingen en schrijven van eigen liedjes is Anja Poelma ook actief in de toneelwereld en heeft zij bij Omroep Het Hogeland een eigen radioprogramma genaamd Het Cult-uurtje.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !