Zondagmiddagcafé: De kunst van levensperspectief in en na corona

WINSUM – Zondag 30 mei tijdens het Zondagmiddagcafé interviewt oud-burgemeester Michels van Winsum, burgermeester Henk Jan Bolding van het Hogeland, Agnes Schaafsma, rector Hogeland College en Johnny Baron, ondernemer en muzikant, over de impact die corona op hen heeft gehad, in hun functie.

Ruim een anderhalf jaar na de eerste uitbraak van corona in China is er mede dankzij nieuw ontwikkelde vaccins licht aan het einde van de tunnel. Een periode met ingrijpende maatregelen kunnen we hopelijk achter ons laten of toch niet. Ook in de gemeente Het Hogeland heeft het virus vele sporen achtergelaten.

In dit Zondagmiddagcafé in de Centrumkerk in Winsum gaat Rinus Michels, oud-burgemeester van Winsum, in gesprek met drie gasten die vanuit hun eigen perspectief de impact van het coronavirus hebben ervaren.  De gasten zijn Agnes Schaafsma, rector Hogeland College, betrokken bij nieuwe maatschappelijke initiatieven; Johnny Baron, in coronatijd gestart met Baron Interieur en lid van De Bazuin; Henk Jan Bolding burgemeester van onze gemeente.

Voor muzikale intermezzo’s zorgen Mariet Piersma, altsaxofoon, Ellen Smit, tenor saxofoon, Myrthe Poelstra, sopraan/altsaxofoon en Johnny Baron, baritonsaxofoon, allemaal lid van De Bazuin.

Dit Zondagmiddagcafé is ieder geval online te volgen via kerkomroep.nl vanaf 15.00 uur. Fysiek kan ook aangeschoven worden in de Centrumkerk aan de  Hoofdstraat W36 in Winsum. Wel eerst aanmelden bij Els Prins, 06 57834051 of per mail: info@pgwh.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !