Parels van Het Groninger Landschap, het Reitdiep

In het kader van het 85-jarig bestaan van Het Groninger Landschap gaan filmmakers Lara Harbers en Ewout J. Zet met microfoon en camera op pad langs onze parels in het Groninger landschap. Van Bourtange tot Pieterburen en van Termunten tot Zevenhuizen.

Het jonge filmduo uit Stad legt in acht afleveringen vast wat Het Groninger Landschap al bereikte. Ze horen de medewerkers uit over de plannen voor de toekomst, maar ook onderwerpen als gered erfgoed op het Hogeland en de Dollard als kraamkamer voor wadvogels en zeehonden komen aan bod. Verwonder je en laat je inspireren door deze serie die je van april tot december op de website en socials van Het Groninger Landschap kunt zien.

Het tweede filmpje in de serie gaat over het Reitdiepdal met haar prachtige weidevogels.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.