Humanitas Het Hogeland kindervakantieweken            

HET HOGELAND – Kinderen van 7 t/m 12 jaar uit de gemeente Hogeland zijn welkom van maandag 12 t/m zaterdag 17 juli om samen met andere kinderen de zomer te vieren in Orvelte.

Je gunt je kind een heerlijke vakantie, zeker na het afgelopen jaar waar veel onrust is geweest voor de kinderen. Voor sommigen zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind verdient een fijne vakantieweek. Humanitas organiseert in de Kampeerboerderij “De Veldhoeve” in Orvelte onvergetelijke vakantieweken voor kinderen. Sport, spel, disco en creatieve bezigheden staan op het programma. De kinderen worden begeleid door vrijwilligers die daarvoor een speciale training hebben gehad.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de vakantieweken. Op het programma staan leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op. Ze mogen een week lang gewoon even kind zijn.

Kosten

Van de ouders vragen wij een bijdrage van minimaal € 30,- per kind. Gezamenlijk kunnen we kijken naar de mogelijkheden om deze eigenbijdrage invulling te geven.

Informatie en aanmelding:

Tot 16 juni 2021 kunnen er weer kinderen aangemeld worden.

Voor informatie kunt u bellen of mailen met:

Evie Rienks 

06-15349518

evierienks7@gmail.com

Kasper Blaauw 

06-81409524

kasper.blaauw@gmail.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !