Nieuwe hoofdsponsors passen perfect bij ambities VV Eenrum

EENRUM – VV Eenrum heeft met ingang van het komende seizoen met Dakdekkersbedrijf Medema uit Kloosterburen en Hogeland kunststofkozijnen uit Winsum maar liefst 2 nieuwe hoofdsponsors. Onlangs tekenden beide bedrijven onder toeziend oog van voorzitter Herald Jansen een contract die hun voor de komende 3 jaren hoofdsponsor maakt van de nieuwbakken zaterdagvereniging.

Recent kwamen voorzitter Herald Jansen en bestuurslid samenwerkingen Eric Schoenmakers in contact met Robert Benes van Hogeland Kunststofkozijnen en IJsbrand Medema van het gelijknamige dakdekkersbedrijf. VV Eenrum is de afgelopen periode niet alleen druk geweest met de complete renovatie van het sportpark, ook achter de schermen werd er veel werk verricht. Eric Schoenmakers vertelt trots dat hij samen met Herald Jansen vele mooie nieuwe samenwerkingen tot stand heeft kunnen brengen. “We zijn een actieve vereniging met heel veel actieve leden en vrijwilligers. En niet onbelangrijk is de hele positieve energie binnen de club. Het is prachtig om te zien dat heel veel puzzelstukjes nu mooi op hun plaats vallen.”

“Het contact met Medema en Benes was vanaf het eerste moment goed, het is prachtig als je met je hoofdsponsor een mooie klik hebt”, vertelt voorzitter Jansen. Hij is ontzettend blij met beide nieuwe hoofdsponsors, en niet alleen om de daaruit vloeiende inkomsten. “Het is geweldig dat we met deze twee bedrijven een mooie samenwerkingen aan kunnen gaan en twee echte voetballiefhebbers binnenhalen, die graag betrokken willen zijn bij onze verenging. Beter kan echt niet”, glundert Jansen.

“De club stapt komend seizoen over naar het zaterdagvoetbal, een enorme stap die we nu kunnen gaan nemen met de ondersteuning van deze prachtige overeenkomst. We gaan flink investeren in onze vereniging en daar is dit een mooi voorbeeld van vervolgt Jansen. Onze eerste selectie wordt niet alleen in een nieuwe tenue gestoken, ook komen er prachtige trainingspakken, warme coachjassen, nieuwe sporttassen en presentatiejassen. Daarnaast willen we flink aan de gang om de randzaken rondom de eerste selectie op en top te gaan regelen. Nadat we eind vorig jaar het contract met onze hoofdtrainer Klaas van der Ploeg hebben verlengd en met Wouter Jongsma een geweldige nieuwe betrokken elftalleider hebben gevonden, is dit weer een mooie volgende stap”, vertelt Jansen.

Eric Schoenmakers (links op de foto) is ervan overtuigd dat er mooie tijden aankomen voor de roodbaadjes. “Komend seizoen zal best een pittig seizoen gaan worden sportief, maar hoe mooi kan het straks weer worden, na corona weer lekker voetballen en voetbal kijken. En dan iedere zaterdag op een meer dan prachtige accommodatie met op en top gezelligheid met alle leden op één dag.

Robert Benes (rechts) is blij met z’n hoofdsponsorschap bij VV Eenrum. Hij is onlangs gestart met z’n onderneming in Winsum en wilde graag iets bij de club doen. Benes zit niet alleen in de kunststofkozijnen, hij is daarnaast ook nog eens hoofdtrainer van VV Stedum. Het zou zo maar kunnen zijn dat hij met zijn Stedum komend seizoen tegen VV Eenrum moet gaan spelen. “Mooi toch” lacht Benes “prachtig al die streekderby’s, een super zet dat Eenrum nu ook naar de zaterdag gaat.

IJsbrand Medema (midden) vindt het mooi om samen met Benes dit sponsorschap aan te gaan bij de Eenrumers. “VV Eenrum is een club naar mijn hart: niet lullen maar poetsen is hier het credo. Moet je eens kijken wat ze hier allemaal met hun vrijwilligers hebben neergezet in de afgelopen periode. Petje af”, besluit Medema.

Onlangs maakte een deel van de A-selectie kennis met de nieuwe sponsors en maakten zij gezamenlijk een mooie online promo film die momenteel flink rondgaat.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !