Volleybalvereniging Artharpe uit Adorp start met jeugdteam

ADORP – Volleybalvereniging Artharpe uit Adorp start vanaf september weer met een jeugdteam voor twaalf- tot en met vijftienjarigen. Er gaat iedere donderdagavond getraind worden in de sportzaal in Adorp.

“De vereniging heeft in het verleden ook jeugdteams gehad, maar op den duur was de aanwas van nieuwe jeugdleden te weinig”, aldus voorzitter Collin Hamming. Adorp kent een rijk verenigingsleven en de volleybalvereniging in het dorp bestond vorig jaar vijftig jaar. De vereniging telt tegenwoordig rond de vijftig leden verdeeld over wedstrijdteams en recreanten. “Van meerdere dorpsgenoten kregen wij het signaal dat hun kind wel zou willen volleyballen. Vanuit het bestuur hebben we dit signaal opgepakt en een eerste inventarisatieronde gedaan”, vervolgt Hamming. Binnen een week staat de teller bij de vereniging op zes aanmeldingen. Hamming: “Fantastisch nieuws natuurlijk. Als bestuur hebben we de ambitie om te starten met tien jeugdleden. Om volwaardige trainingen te kunnen geven, hebben we de ondergrens om te starten op acht jeugdleden gezet.”

Voor het geld hoeven geïnteresseerde jongeren die willen leren volleyballen het niet te laten. De contributie bedraagt vijftig euro voor een heel seizoen. Voor meer informatie, of om je aan te melden verwijst Hamming naar de website adorp.com/volleybal.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !