Speciale uitzending ter ering veteranen Het Hogeland  

HET HOGELAND – Ook dit jaar is er door de Coronamaatregelen geen mogelijkheid om in gemeente Het Hogeland onze veteranen met/tijdens een bijeenkomst te eren. Omroep Het Hogeland heeft in opdracht van de gemeente een film geproduceerd over en voor veteranen.

De speciale uitzending is te zien op zaterdag 19 juni en is te zien via Ziggo kanaal 44, KPN kanaal 1479 en www.omroephethogeland.nl en begint om 15.00 uur en wordt om 16.00 en 17.00 uur herhaald.

We verklappen niets over de inhoud behalve dat er mooie, indrukwekkende verhalen voorbijkomen en er ook aandacht is voor het witte anjer perkje dat door gemeente Het Hogeland in Uithuizen is aangelegd.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !