Tweede dichtbundel Inge Zwerver goed ontvangen

NOORDPOLDEZIJL – Op 23 april j.l. was bij Noordpolderzijl de lancering van de tweede dichtbundel van Inge Zwerver, getiteld ‘Hier waait de wind’. Dat het boekje goed ontvangen wordt blijkt, want ‘Hier waait de wind’ is precies twee maanden later, al toe aan de derde druk.

Inmiddels is Zwerver als kunstenaar een bekende ambassadeur voor het Waddengebied en in het bijzonder voor de Groningse Waddenkust. Onder de naam Wadwicht deelt Zwerver haar heldere en toegankelijke gedichten o.a. via de sociale media. Met haar gedicht ‘Groeien’ bracht ze eerder dit jaar de eerste ‘Ode aan het landschap’, een nieuw verhaallijn van Visit Wadden.

‘Hier waait de wind’ is de opvolger van de eerder uitgegeven gedichtenbundel, ‘Dichter bij het Wad’. Beide titels vinden hun weg naar Waddenliefhebbers in heel Nederland. De boekjes zijn te verkrijgen bij verschillende boekhandels in de Waddenregio, op alle Waddeneilanden en via de website www.wadwicht.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !