Jazz- en improvisatiedag: Jazz&ImproLokaal Feerwerd

FEERWERD – Na een lange coronapauze schiet de Stichting Jazz in Feerwerd op zaterdag 3 juli om 15.00 uur weer uit de startblokken met een lokale en regionale jazz- en improvisatiedag: Jazz&ImproLokaal Feerwerd. Dit festival wordt verzorgd door zowel bekende als veelbelovende jazzmusici uit onze regio en niet te vergeten uit Feerwerd zelf.

Met een gevarieerd programma van bewerkte standards tot modern impro en zelfs jazz in het Gronings geeft dit unieke festival een prachtig overzicht van wat er in onze omgeving op dit gebied zoal te genieten valt.

Op het middagprogramma staan de groepen VrijJazzie, Austèja Žvirblyté Group, Martinez/Hoyting/Caruso/Potamianos en Harry Niehof & Alto Kwartet. Het slotconcert ’s avonds wordt verzorgd door de speciaal voor deze gelegenheid samengestelde ‘All Stars’ band Feerwerd Forward Hot Five met Frans Vermeerssen en Laurens Blinxma saxofoons, Diederik Idema piano, Bert van Erk contrabas en Jeroen van Olphen drums. De concerten vinden plaats van 15.00 – 23.00 uur op het podium van een sfeervolle boerenschuur (‘Schuur Hans’) in Feerwerd. Er is horeca aanwezig.

Jazz&ImproLokaal Feerwerd, 3 juli van 15.00 – 23.00 uur, ‘Schuur Hans’, Oosterweg 24, Feerwerd. Entree €15,-, reserveren verplicht (info@jazzinfeerwerd.nl of www.jazzinfeerwerd.nl)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !