Kermis Baflo, de eerste in de provincie na corona

BAFLO – Donderdag om 15.00 uur opende Grunnenfluencer TikTok Tammo bij de schiettent de kermis van Baflo. De eerste ‘normale’ kermis in de provincie Groningen ná de corona-crisis. Ook vorig jaar augustus – tijdens corona versoepelingen – was er  nog een kermis in “Bavvelt”.  

Kermisexploitant Martin Veen uit Wildervank – de organisator van de kermis in Baflo – is blij om na ruim anderhalf jaar eindelijk weer helemaal los te gaan. Veel, heel veel kermisattracties stonden sinds oktober 2019 bij huis, wat voor een financieel zware tijd zorgde voor de exploitanten. In vele gevallen is de tijd gebruikt om aan de attracties en wagens te werken, zodat alles er nu weer ‘als nieuw’ uitziet.

Nu het weer los kan in Baflo, met als voorwaarden de ‘anderhalvemeterregel’ en 1 bezoeker per 5m2 op het kermisterrein, ziet de kermis er dan ook fleuriger uit als ooit tevoren.

De kermis nabij het NS-station van Baflo duurt nog tot en met zondag.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.