Leerlingen Terra Praktijkonderwijs Winsum geslaagd

WINSUM – Maandag 28 juni stond bij Terra Praktijkonderwijs in Winsum in het teken van eindgesprekken en de diplomering. Een spannende dag voor veel leerlingen, die met een grote glimlach eindigde: allemaal geslaagd!

Tijdens het eindgesprek presenteerden de leerlingen hun behaalde certificaten en portfolio aan de mentor en/of stagebegeleider. Elke leerling had dit goed voorbereid.

Na het gesprek hoorden de leerlingen direct de uitslag, waarna het diploma getekend kon worden.

Via een versierde route door de school werden ze naar de rode loper buiten begeleid, waar ze -als verrassing-  werden opgewacht door medewerkers van de school en feestelijk werden uitgezwaaid.

Opgelucht kon bij iedereen de vlag uit! 

De volgende leerlingen hebben hun diploma Praktijkonderwijs behaald:

Sem Andemariam, Yamam Badran, Martin Bakker, Remco Benniks, Bas Brouwer, Gabriella Frank, Thomas de Haan, Danel Hofman, Justin Jager, Damien Klein, Judith Knol, Vincent Koenes, Niels Kok, Pascal van der Kooi, Rick Leegte, Richelle Nout, Eline Pettinga, Wessel Rink, Julian Tilman, Wilbert Wildeboer, Nathalie van der Zijl.

Yorick Dieters, Esmee Kits, Tim Medema en Mariëlle van der Wal hebben dit jaar een MBO niveau 1 opleiding gevolgd. Zij hebben aan het einde van het jaar een voldoende gehaald op de Proeve van Bekwaamheid. Naast het diploma Praktijkonderwijs mochten zij ook hun handtekening zetten op een volwaardig MBO diploma.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.