Cursus ‘Compositie en kleurgebruik’ van kunstenaar Cees Vegh

DEN ANDEL – In september 2021 start Cees met een cursus ‘Compositie en kleurgebruik’ in het atelier van Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum. Het is een reeks van vijftien lessen op de donderdagavond.

Sinds het voorjaar van 2021 woont Cees Vegh in Den Andel. Het oude huisje ligt op een prachtige plek met vrij uitzicht op een oude zeedijk. Aan deze noordkant wordt dit jaar een nieuw atelier gebouwd.

Cees is een schilder van het Nederlandse landschap. Kenmerkend zijn de eindeloze vergezichten, imposante luchtpartijen en de verstilling van de wadden en de polders. Naast figuratief werk schildert hij abstracte landschappen waarin hij experimenteert vorm en kleur.

Een ander onderdeel van zijn werk is het geven van cursussen en workshops. Meer informatie en aanmelding via ceesvegh@gmail.com.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.