Drukte bij Verhildersum: hulp ingeroepen van Samenwerkende Verenigingen Leens

LEENS – Het is plotseling zo druk bij Groninger Waddenmuseum Borg Verhildersum, dat de directeur de hulp heeft ingeroepen van de Samenwerkende Verenigingen Leens. Er zijn met grote spoed extra vrijwilligers nodig. Er zijn onorthodoxe maatregelen nodig om de nood te lenigen.

Spaltman: “Zelfs als iemand een halve dag of een dag per week kan komen zijn wij al blij. Omdat we op korte termijn veel mensen in de buurt wilden bereiken heb ik de voorzitter van de Samenwerkende Verenigingen Leens (SVL) gebeld. Hij heeft direct actie ondernomen en alle clubs in Leens ingelicht. We zijn erg blij met de steun vanuit Leens en hopen dat er ook nog mensen van elders willen aanhaken. Er zijn misschien wel meer voetbalclubs en andere sport- of muziekverenigingen die het nu even niet veel spelen. Ik hoop dat het werkt.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.