Toeristisch magazine ‘Waddenland’ huis-aan-huis

HET HOGELAND – Deze week en volgende week wordt het toeristische magazine ‘Waddenland’ huis-aan-huis in Het Hogeland verspreid. Het magazine is een uitnodiging aan inwoners van onze prachtige gemeente om deze zomer en de rest van het jaar de eigen achtertuin verder te ontdekken.

Burgemeester Henk Jan Bolding: “Ik ben burgemeester van de mooiste gemeente van Nederland. En daar ben ik trots op. Bezoekers zullen uiteindelijk constateren dat Het Hogeland een volstrekt uniek stukje Nederland is. Een stukje Nederland waarop de bewoners met recht heel trots mogen zijn!”

Hij is niet alleen trots op Het Hogeland, maar ook op de gastvrijheid van de Hogelandsters zelf. Bolding prijst vooral de weidsheid, de mooie dorpen, de dijken en maren en niet in de laatste plaats: Unesco Werelderfgoed Waddenzee en Nationaal Park Lauwersmeer.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.