Classic TT Winsum prima verlopen

WINSUM – Zondagmiddag was industrieterrein Het Aanleg weer het toneel van de Classic TT Demoraces. Dankzij de samenwerking tussen Promotie Winsum en het C.R.T. (Classic Racing Team) gaven de vele historische en klassieke racemotoren een impressie van de wegraces van weleer.

Het geronk en gejammer en daarbij de geur van oude motoren, het vele publiek en de vreet- en zuiptent zorgden voor een mooie sfeer tijdens het evenement.

Waar het ’s morgens nog regende tijdens het ‘inrijden’ en de organisatie het druk had met het olievrij maken van het wegdek, werkten de weergoden ’s middags tijdens de races goed mee en kon het programma in vlot tempo worden afgewerkt.

Wullem Kroon was ook aanwezig en maakte onderstaande sfeerimpressie van het gebeuren.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.