Vacature (Verkoop) Medewerker(s) Keurslagerij Kamps

Gelegen in het mooiste dorp van Nederland vindt u onze ambachtelijke Keurslagerij Kamps. Onze Keurslagerij is onze trots. Met vlees uit eigen regio maken wij met passie de heerlijkste producten.

Voor onze slagerij zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s die ons team voor meerdere dagen in de week willen komen versterken. Als medewerker van ons team heb je diverse werkzaamheden. Je verkoopt met een glimlach onze hoogwaardige ambachtelijke producten. Je dag is verder gevuld met afwisselende werkzaamheden, waaronder de toonbank verzorgen zodat het er altijd goed verzorgd en gevuld uitziet. Daarnaast geef je klanten advies en je houdt samen met jouw collega’s de winkel netjes en schoon. Afhankelijk van je werkervaring help je daarnaast bij het produceren en bereiden van onze ambachtelijke producten.

Heb jij affiniteit met vleesproducten en vind je het leuk om in een slagerij te werken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

We bieden een leuke, dynamische (parttime) baan in een winkel met heerlijke producten waar al jaren vaste klanten komen voor de goede kwaliteit van onze producten en de goede service van onze behulpzame medewerkers! Werkdagen en uren in overleg te bepalen tussen dinsdag en zaterdag. Salaris conform CAO Slagersbedrijf.

Wat vragen wij van je?

  • je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • je bent flexibel en je hebt een aanpakkersmentaliteit
  • je bent representatief en collegiaal
  • (verkoop) ervaring is een pre maar geen vereiste

Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henk Kamps.

Contactgegevens

Keurslagerij Henk Kamps

Regn. Praediniusstraat 10

9951 CB Winsum

Telefoon: 0641712052

Email: info@kamps.keurslager.nl

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.