Repair Café Winsum 28 augustus weer open

Het kan en mag weer als de regels blijven zoals ze nu zijn. Het Repair Café Het Hogeland is dan op 28 augustus geopend. Van 10.00 uur tot 12.30 uur staan we klaar in kerkgebouw De Poort, Borgweg 36 te Winsum.

Het Repair Café is een organisatie die zich in Winsum inzet om producten langer bruikbaar te houden door ze te repareren ipv weg te gooien. Veel lukt ook om te repareren. We proberen hierbij ook kennis over te dragen. Bezoekers waarderen een bezoek aan ons Repair Café met een ruime 9 en daar zijn we zeer trots op.

We hanteren de dan geldende coronamaatregelen en hopen dat u thuisblijft bij gezondheidsklachten.

Verras ons dus met uw te repareren kleding, textiel, muziekapparatuur, huis- tuin- en keukenapparatuur. Of misschien wel een gordijn of een fiets.  Wij hebben er zin in en hopen jullie ook.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.